Hé leuke vrouw!

Graag brengen we je op de hoogte van onze plannen voor het ZINDERIN-G weekend van 3 en 4 oktober.

Wij hebben de afgelopen weken met veel plezier een mooi programma in elkaar gezet. Graag nemen we tijdens dit natuurweekend jou én zeven andere vrouwen mee op reis, zowel met jezelf als met elkaar. Met af en toe een uitdaging en een stapje buiten je comfortzone maken we er samen een mooi weekend van!

Wat gaan we doen?

Zaterdag om 12 uur komen we samen op een mooie natuurplek op Walcheren. Iedereen neemt een eigen tentje en warme slaapzak mee. Wij zorgen voor een gezellige en comfortabele gemeenschappelijke plek met voldoende eten, drinken en ander lekkers. Vergeet vooral ook niet je favoriete kussen en fleecedekentje mee te nemen! 

We gaan twee dagen; wandelen & ontspannen, praten maar ook stil zijn, spelen & bewegen en natuurlijk zien we zondag samen de zon opkomen. Zondag om 17 uur sluiten we het weekend af en heb jij mooie stappen gemaakt, je comfortzone vergroot, inspiratie opgedaan, mooie vrouwen ontmoet en ga je ontspannen weer naar huis.

Waar? Ergens op Walcheren. 

Wanneer? 3 & 4 oktober. 

Wat? buitenlucht, natuur, bewustwording, samenzijn, ervaren, mindfulness, jouw verhaal, nieuwe stappen, uit je comfortzone, vrouwen, zonsondergang & zonsopkomst. 

Kosten? € 195,- incl. BTW, hier is verder alles bij inbegrepen. Het enige wat jij hoeft te doen is een tent, slaapzak en luchtbed regelen. Dat is tevens gelijk de eerste uitdaging die je voor dit weekend mag aangaan. Voorbereidingen zijn voorpret!

Wij hopen snel wat van je te horen en kijken er erg naar uit om samen met jou deze mooie reis aan te gaan. Aanmelden kan via info@joanhofland.nl

 

Lieve groet, Esther & Joan