Cursus op Locatie

Als eigenaar van een stoere camperbus ben ik vrij om te gaan en staan waar ik wil. Vrij om door heel Nederland bij jou op locatie een workshop of cursus te verzorgen.

Zorg jij voor de locatie? Dan garandeer ik een boeiende, interessante en leerzame dag(deel)!

Of het nu gaat om het geven van Storytelling tips & tools, om uitleg over de 12 magische stappen van de Reis van de Held of om het samen een start maken met het begin van jouw boek.

Wat je ook kiest, ik zorg ervoor dat je (weer) met plezier gaat schrijven en dat je voortaan authentieken, boeiende en verslavend leesbare verhalen schrijft.

Informeer naar de mogelijkheden. Samen komen we tot een mooi aanbod.

Screenshot_20230126-084038_WhatsApp

Ga vooral door met wat je doet en wie je bent. Dapper en onbevreesd op avontuur met je bus. Een cursus geven is jou op het lijf geschreven. Daar ben je goed in. Dankjewel!

Tjierka Nuss

Hapjes Schrijversgeluk

Ik heb bij Joan de workshop Reis van de Held gevolgd en vond dat erg leuk. Joan legt de stappen goed uit en geeft veel voorbeelden. Ze zorgt voor een warme, ongedwongen en veilige sfeer, waardoor het gemakkelijk is om open en eerlijk te schrijven. Ik heb inzicht gekregen in de verschillende stappen waaruit een verhaal is opgebouwd en kan dit nu ook herkennen bij het lezen van een boek of zien van een film.

Dagmar

Reis van de Held

Ik heb zo genoten van deze ochtenden en wacht met een verheugd hart op nieuwe inspiratiedagen. Dus kom maar op, ik ben van de partij! Je leeft wat je lesgeeft: inspirerend, bezield en onderhoudend.

Lenny van Biemen-Joosse

Hapjes Schrijversgeluk