Hapjes Schrijversgeluk

Hou jij ook van schrijven, maar mis je de tools om je teksten verslavend leesbaar te maken?

Wil je nu eindelijk dat boek eens gaan schrijven, maar heb je behoefte aan concrete tips & tools waarmee je de smaak van het schrijven (weer) te pakken krijgt?

Of heb je behoefte aan creatieve schrijfoefeningen waardoor je blij, enthousiast en geïnspireerd raakt?

Schrijf je dan in voor de cursus Hapjes Schrijvergeluk

In twee zondagen voer ik je tips en tools om niet alleen jouw teksten nog aantrekkelijker te maken, maar ook om de smaak en het plezier van schrijven weer te pakken te krijgen. Hapje voor hapje zie je dat jouw teksten na elke oefening in plakkracht omhoog schieten. Daar doe je niet alleen je lezers, maar ook jezelf een enorm plezier mee.

Deze cursus is voor jou als je:

 • Wilt ontdekken hoe je met een paar simpele technieken jouw teksten verslavend goed leesbaar maakt.
 • Jouw lezer van begin tot eind wilt meenemen in jouw verhaal en zij dus niet halverwege afhaken.
 • Samen met anderen in een gezellige setting jouw schrijfsels en feedback wilt delen (zo leren we van elkaar).
 • Eindelijk echt werk wilt maken van het schrijven van dat boeiende boek, die inspirerende nieuwsbrief of pakkende social media posts.
 • Op een creatieve, speelse en persoonlijke manier met pen en papier aan de slag wilt.
 • Op ontdekking wilt of schrijven ook iets voor jou kan zijn of betekenen.
 • Wanneer?

  Zondag 14 januari en 4 februari 2024 | 10.00 - 17.00 uur

 • Waar?

  Grote Mansweg 2 Sinderen (Achterhoek)

 • Wat kost het?

  € 375,= incl. btw en koffie/thee en vegetarische lunch

Mijn ervaring was heel positief. Joan weet je mee te nemen naar de basis en naar de eenvoud. Op een natuurlijke en gezellige manier en met humor weet Joan je te motiveren. Een vak apart, dat Joan heel goed weet over te brengen en om de schrijver in jezelf wakker te maken. Met veel plezier heb ik mogen ervaren wat schrijven met mij doet!

Jozalinda

Hapjes Schrijversgeluk

Ga vooral door met wat je doet en wie je bent. Dapper en onbevreesd op avontuur met je bus. Een cursus geven is jou op het lijf geschreven. Daar ben je goed in. Dankjewel!

Tjierka Nuss

Hapjes Schrijversgeluk

Als deelnemer aan de workshop Storytelling heb ik ervaren: een duidelijke structuur van de workshop / overzichtelijke informatie, die gelijk toepasbaar is in de daarbij behorende opdrachten / veel aandacht voor het bespreken van de opdracht met elke cursist en met duidelijke verbetertips. / Joan is prettig om naar te luisteren, omdat ze rustig en stapsgewijs te werk gaat.

Madeleine

Hapjes Schrijversgeluk

Ik heb zo genoten van deze ochtenden en wacht met een verheugd hart op nieuwe inspiratiedagen. Dus kom maar op, ik ben van de partij! Je leeft wat je lesgeeft: inspirerend, bezield en onderhoudend.

Lenny van Biemen-Joosse

Hapjes Schrijversgeluk

Mijn complimenten aan jou voor het wegwijzen in het schrijven. Ik heb veel van je geleerd. Bewondering en respect voor je mooie teksten, je schrijft boeiend en pakkend. En ook voor je begeleiding in de cursus Hapjes Schrijversgeluk. Ik kijk al enorm uit naar de volgende cursus!

Bernie Stroo

Hapjes Schrijversgeluk